Ontwerp zelf eigen wielnaaf stickers
Zelf je wielnaafstickers (laten) ontwerpen

Naast onze standaard wielnaafstickers voor Ä 19,50 per 4 stuks inclusief de verzending is het ook mogelijk om zelf unieke wielnaafstickers te ontwerpen. De stickers worden dan full-color afgedrukt met je eigen ontwerp. Dat kan dus van alles zijn zoals bijvoorbeeld je naam, een bedrijfslogo, een eigen tekst of wat dan ook.


Het op maat vervaardigen van wielnaafstickers gaat via onze Custom Wielnaafstickers website:Er zijn 2 mogelijkheden:

1)
Zelf het ontwerp aanleveren.

Je krijgt een mailtje met de uitleg hoe je het ontwerp moet aanleveren en waar je rekening mee moet houden.
De prijs voor 4 stickers met je eigen ontwerp en inclusief de verzending is dan Ä 35,-
Hiervoor kunt u ons het beste een e-mailbericht sturen.

2)
Wij vervaardigen het ontwerp.

Je laat alleen weten wat de bedoeling is en levert indien aanwezig het ruwe materiaal aan. Wij verzorgen dan het ontwerp en pas na goedkeuring zullen de wielnaafstickers besteld worden.
De prijs voor 4 stickers met je eigen ontwerp en inclusief de verzending is dan op aanvraag. Richtlijn (afhankelijk van de geleverde input) vanaf Ä 55,-
Hiervoor kunt u ons het beste een e-mailbericht sturen.Voor meer informatie en voorbeelden kijkt u hier: Custom Wielnaafstickers.
Voor meer informatie over de standaard wielnaafstickers (Ä 19,50 voor 4 wielnaafstickers incl. de verzending) stuur svp een bericht met daarin voor welk auto- of velgenmerk u wielnaafstickers zoekt.


Wil je geen eigen stickers ontwerpen, maar een sticker met het automerk zoals JEEP, Ford, Chrysler, BMW, CitroŽn, Mercedes, Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce en nog veel meer, kijk dan hier.


Wil je geen eigen stickers ontwerpen, maar een sticker met het velgenmerk zoals AEZ, OZ Racing, BBS, Borbet en nog veel meer, kijk dan hier.